De Danseglade


Promo DD 2019 LYS

Bestill De Danseglade her!

De Danseglade skriver om danseband og dansekultur. Du trenger ikke være en danseløve for å sette pris på oss, vi leses av svært mange som ikke nødvendigvis sliter ut dansegulvet. Vi representerer de du gjerne treffer på dansefest, galla eller festival. Er du for eksempel en av Erik Forfods trofaste lyttere, finner du garantert mye stoff i bladet du vil sette pris på.

De Danseglade er Norges eneste dansemagasin, og kommer regelmessig rett i postkassen til alle våre abonnenter.

Du betaler kun 419,-, pr år *, og får da bladet fritt tilsendt, uten ekstra kostnad. Sentralt i magasinet er våre aktivitetsoversikter over dansefester. Her kan du enkelt følge ditt favoritt band og hvor de spiller.

De Danseglade inneholder intervjuer med aktuelle artister, arrangører og dansefolk. De Danseglade har eksistert siden 1995 og vi gir tilbakeblikk på spennende saker fra våre arkiver. Vår eminente DDkokk Sven Erik Vesse gir deg gode oppskrifter som passer for deg og din dansepartner på dans, kanskje i bobilen. Som alltid er DDGuiden full av alle bands spillekalender. Finn enkelt ut hva som skjer og hvor ting skjer. Dette og mye mye mer får du som abonnent på De Danseglade.

I siste utgave finner du;

 

Neste utgave er i postkassa til våre lesere i månedskiftet november desember.

Bestill ved å fylle ut skjema under.

Jeg vil…

Informasjon om deg

Hvordan fikk du høre om magasinet?

Jeg er…

Liker du å danse?

Jeg danser…

Ved å klikke på Abonner godtar du våre vilkår
Les våre vilkår HER