De Danseglade


dd-1605-facebook-kampanje

Bestill De Danseglade her!

De Danseglade skriver om danseband og dansekultur. Du trenger ikke være en danseløve for å sette pris på oss, vi leses av svært mange som ikke nødvendigvis sliter ut dansegulvet. Vi representerer de du gjerne treffer på dansefest, galla eller festival. Er du for eksempel en av Erik Forfods trofaste lyttere, finner du garantert mye stoff i bladet du vil sette pris på.

I siste nummer

anne-nordsti-as-web2Anne Nørdsti har blitt mamma for andre gang. Vi tok en prat om foreldrerollen og artistrollen og hvordan hun kombinerer dette.

Ingemars har feiret seg selv i år, og det folkekjære bandet feirer 30 år. Vi har tatt en prat med bandets bassist gjennom hele perioden Steve Andersson.

Aristocats har i år gjennomgått store endringer siden Kjell Kallestad meldte at han ville slutte. Nå blir det kvinnelig frontfigur for Aristocats, Siv Berge takket ja da hun fikk spørsmålet. Det var ingen tvil hos meg forteller hun.

Lars Bälter er «festivalgeneral» i Malung når verdens største dansebandarrangement går av stabelen i juli hvert år.

Vi har tatt en prat med Kjetil Granli i Streaplers, Hanne Mette Gunnarsrud og Joar Petter Holmsve også, samt det nystarta bandet Hermanz.

Alt dette – selvsagt i tillegg til de fyldigste spillelistene, beste matoppskriftene (som også passer i bobilen på dans), og de gode plateomtalene.
Eneste dansebladet i Norge

De Danseglade er Norges dansemagasin, og kommer regelmessig rett i postkassen til alle våre abonnenter.

Du betaler kun 399,-, pr år, og får da bladet fritt tilsendt, uten ekstra kostnad. Sentralt i magasinet er våre aktivitetsoversikter over dansefester. her kan du enkelt følge ditt favoritt band og hvor de spiller.

Vi blir bedre kjent med artister og dansefolket gjennom fyldige reportasjer og intervjuer, og kaster terning på nye plateutgivelser innen danseband og country.

Om du ikke kjenner bladet så godt – klikk her for å se en hel utgave av en tidligere utgivelse. 

 

Bestill ved å fylle ut under (eller ring 64988910 for å bestille på telefon)

Jeg vil…

Informasjon om deg

Hvordan fikk du høre om magasinet?

Jeg er…

Liker du å danse?

Jeg danser…

Ved å klikke på Abonner godtar du våre vilkår
Les våre vilkår HER