De Danseglade


dd-1605-facebook-kampanje

Bestill De Danseglade her!

De Danseglade skriver om danseband og dansekultur. Du trenger ikke være en danseløve for å sette pris på oss, vi leses av svært mange som ikke nødvendigvis sliter ut dansegulvet. Vi representerer de du gjerne treffer på dansefest, galla eller festival. Er du for eksempel en av Erik Forfods trofaste lyttere, finner du garantert mye stoff i bladet du vil sette pris på.

De Danseglade er Norges dansemagasin, og kommer regelmessig rett i postkassen til alle våre abonnenter.

Du betaler kun 399,-, pr år, og får da bladet fritt tilsendt, uten ekstra kostnad. Sentralt i magasinet er våre aktivitetsoversikter over dansefester. Her kan du enkelt følge ditt favoritt band og hvor de spiller.

De Danseglade inneholder intervjuer med aktuelle artister, arrangører og dansefolk. Vi kaster terningen på aktuelle plateutgivelser, dansearrangementer som har vært. De danseglade har eksistert siden 1995 og vi gir tilbakeblikk på spennende saker fra våre arkiver. Vår eminente DDkokk Sven Erik Vesse gir deg gode oppskrifter som passer for deg og din dansepartner på dans, kanskje i bobilen. Dette og mye mye mer får du som abonnent på De Danseglade.

 

Om du ikke kjenner bladet så godt – klikk her for å se en hel utgave av en tidligere utgivelse.

 

Bestill ved å fylle ut under (eller ring 64988910 for å bestille på telefon)

Jeg vil…

Informasjon om deg

Hvordan fikk du høre om magasinet?

Jeg er…

Liker du å danse?

Jeg danser…

Ved å klikke på Abonner godtar du våre vilkår
Les våre vilkår HER