De Danseglade


Storås 2019 AML (31) TOPP

Storås dansefestival 2019

På forsiden akkurat nå

Helga 14-15 juni gikk Storås Dansefestival av stabelen, den 9ende i rekken. Fredag opprant med nydelig vær, som varte over hele helga.
Det er musikk fra to scener. Utescenen som har navnet: Sagascenen, har fått nytt dansegulv med tak over. Golvet var fantastisk godt å danse på!

På Sagascenen fredag var det Contiki og Vømmølgutan som regjerte. Inne i Storstuggu var det PK &Dansefolket og Contrazt. Flott dansemusikk hele kvelden. På grunn av det fine været, ville de fleste være ute, og det var kjempestemning, og fullt på parketten fra første låt. Og helt fritt for noe søl på gulvet. Det var veldig bra.

Lørdagen var det Hanne Mette Band og Dænsebændet som delte Sagascenen. I stotstuggu var det Ole Ingvars, etterfulgt av Bjørns Orkester og Bøgdabråk som delte scene. Saksofonist i Dænsebændet, Odd Jan Haug hoppa opp på scena til alle banda, og krydra litt med sine nydelige toner.

Denne helga var det fult på campingen, med bobiler, campingvogner og busser i skjønn forening. Alt var godt lagt til rette for at folk skulle trives.
I forbindelse med Storås Dansefestivalen er det også Storåstreffet. Det er utstilling av lastebiler i alle årsklasser. Disse kjører i kortesje fra Orkanger, fredag ettermiddag. Denne gangen var det 173 doninger. Premiering av fineste bil foregikk lørdag.

Lørdag er det også familiedag, da er det ansiktsmaling og konsert. I det hele tatt, folk bare koste seg i nærmest «sydentemperatur».

Det går mye mat på et slik arrangement, og her var noe for enhver smak. Blant annet, helstekt gris, pølser og hamburgere. I tillegg til dansefestivalens egen matbu, serverte også Petters pizza og Potetbaker´n mat til sultne festivalfolk.

Rundt 3000 danseglade hadde tatt turen innom festivalen i år. Storås Dansefestival har blitt en utrolig flott festival der det meste er på plass, med solid vakthold ikke minst.

Så en stor gratulasjon til Gunnar Sørløkk og hans stab, for godt gjennomført arrangement.

Jeg gleder meg allerede til neste år.

 

dig
dav
dav
dav
sdr
dig
sdr
dig
sdr
dav
dav
sdr
dig
dav
dav
dav
dig
dav
dig
dav
dig
sdr
dig
mde
mde
dav
mde
sdr
Storås 2019 AML (29)
Storås 2019 AML (30)
Storås 2019 AML (31)
Storås 2019 AML (32)
Storås 2019 AML (33)
Storås 2019 AML (34)
Storås 2019 AML (35)
Storås 2019 AML (36)
Storås 2019 AML (37)
Storås 2019 AML (38)
Storås 2019 AML (39)

Anne Marie Liaklev

Hei! Jeg heter Anne Marie, og bor på Orkanger utenfor Trondheim. Dans er min hobby med stor H, og swing og rock er det morsomste. Jeg har danset siden jeg var 6 år, men ekstra mye etter en hjerneoperasjon i 2004. Ellers synger jeg i kor og spiller saksofon i korps. Jeg er svært aktiv, med alt fra sykkel, ski, jogging og turer, alt etter årstida. Utenom å skrive for De Danseglade, som jeg har gjort siden 2004, jobber jeg som frisør og healer.