De Danseglade


Hvalerhallen 1 TOPP

Med Donnez og Callinaz i Hvalerhallen

På forsiden akkurat nå

Igjen arrangerte Hvaler Lions dansefest i Hvalerhallen. Festen arrangeres hvert år i slutten av september og dagen i år falt på lørdag den 28. september. Hvaler Lions har laget denne tradisjonen for dansefolket hvert år siden 2001. Årets besøk var på rundt 400. Vi tok oss en \prat med primus motor i Hvaler Lions, Bjørn Edgar Lilleng.
– Det var bra med folk på gulvet gjennom hele kvelden. Vårt fokus har hele tiden vært at det skal være en god atmosfære, det skal arrangeres med stil, og musikken skal spille 6 timers dansemusikk, og gulvet skal være stort og godt å danse på. Her finner du hvite duker med levende lys på bordene.

– Gjestene får mulighet til å forhåndsbestille bord, og dette er noe mange benytter seg av. Siden vi ligger i nært «havgapet» forsøker vi å lage et maritimt preg, ved blant annet å kle veggene med Karstens sildegarn.

– Dessuten er det viktig at folket både kan spise og kose seg med godt drikke når de er hos oss, og som alltid, er det stor etterspørsel etter de populære smørbrødene, der smørbrødene med de ferske Hvalerrekene er den største «slageren».

– Som vanlig ble det også i år satt opp gratis buss fra hall og inn til Fredrikstad sentrum etter arrangementet. Det er alltid like populært.

– Men det viktigste er at vi får gode tilbakemeldinger fra publikum. Det gjorde vi også i år, og ikke minst fra musikken. Det er alfo og omega at alle har det bra når de tar turen, forteller Lilleng.
– Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på, og dette er noe av det viktigste oss, og er vel det som gjør at vi fortsetter å arrangere slike fester.

– Neste års dansegalla blir den 20. i rekken, et ikke så rent lite jubileum faktisk. Her jobber vi med en aldri så liten «vri». Med det håper jeg, og resten av gjengen som står på for dette arrangementet, at flere vil oppdage gleden med slike arrangement, og ikke minst i å komme på besøk til oss, avslutter Lilleng.

Alle foto: Sven-Olof Abrahamsson

Andreas (Callinaz)
Andreas Andersson (Donnez)
Andy Ekenmo (Donnez)
Bjørn Lilleng
Carolina (Callinaz)
Daniel Putte Högå Thofvesson (Donnez)
Donald Laitila (Donne)
Donnez 1
Donnez 2
Donnez 3
Donnez 4
Hvalerhallen 1
Hvalerhallen 2
Johan Carlsson (Donnez)
Mikael (Callinaz)
Simon (Callinaz)
Tom (Callinaz)

 

 

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også