De Danseglade


Olle Jonsson (13)

Letohallen med Lasse Stefanz og Christiania

Nyheter
På forsiden akkurat nå

Letohallen er blant våre største arrangører av dansefester, og har vært det i mange år. Rett nord for Gardermoen ligger hallen som huser mangt et arrangement gjennom året. Her er plass til alt fra store messer til mindre og mer intime arrangementer. Dans står på programmet to ganger i året, som regel i mars og oktober.

Vårens fest er allerede den 9. mars. Da står Christiania og Lasse Stefanz på scenen. Begge to er band som ligger i den mer «harde» enden av skalaen hva gjelder danseband. Svært dansbart men med en touch av country. Begge banda utfyller hverandre godt og har god tradisjon for å få folket i gang på dansegulvet.

Dansefestene i Letohallen er en tradisjon for mange, og som all annen aktivitet på vårparten hører det sikkert med som et sikkert vårtegn for dansefolket på østlandet som kjenner sin besøkelsestid når det kommer til dansefestene i Letohallen. Selv da Ole Ivars fylte Vikingeskipet noen mil lenger nord for noen år siden, hadde Letohallen nærmere 1000 gjester samme kveld. Det står det respekt av.

 

Billetter til festen den 9. mars med Christiania og Lasse Stefanz – kjøper du på DENNE LENKEN

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.