De Danseglade


Kai Robert Asia (1)

Kai Robert som Politimester Bastian - i Asia

På forsiden akkurat nå

Kai Robert kom nylig hjem fra en 18-dagers «turne» til Asia. Han besøkte Sri Lanka, India og Thailand med barneforestillinger og trompetkonserter i samarbeide med organisasjonen Marys Venner.

Kai Robert forteller til De Danseglade at besøket gjorde stort inntrykk på ham!

– Den gleden det var blant barna, som fikk et skoletilbud og et varmt måltid midt på dagen. Dette var barn som resten av døgnet bor i skur. Jeg fikk også muligheten til å besøke flere av barna der de bodde og synge og spille for dem der. Det var flott å komme rundt på skoler og barnehjem og underholde barna der som Politimester Bastian med engelske tekster!

Kai Robert skal snart underholde på Morodalsfestivalen med sin gruppe fra Sarpsborg med mennesker med bistandsbehov, nemlig SPILLOPPGJENGEN! I hele 33 år har Kai Robert ledet denne gruppa! Spilloppgjengen har også hatt konserter på Dansefestivalen på Sel tidligere! De har også vært på turne i Amerika!

Kai Robert forteller at Spilloppgjengen gleder seg masse til å underholde på Morodalsfestivalen i Nord Odal blant annet sammen med Ole Ivars og Vazelina Bilopphøggers!

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også