De Danseglade


Color Lasse Stefanz MS (21) TOPP

Årets Lasse Stefanz Cruise

På forsiden akkurat nå

Den sjette til åttende september, var tiden inne for året Lasse Stefanz Cruise som i denne gangen var sammen med Pia Pihgrens, Erik Forfod og Rainbow trioen.

Det var topp musikk og upåklagelig stemning. Bare litt synd at Lasse Stefanz har litt for høy lyd, noe som førte til at mange måtte gå fordi det ble ubehagelig. Synd at dette nesten har blitt et «varemerke» for det populære svenske bandet.

Rainbow trioen spilte opp i Monkey Pub, der de som alltid lager bra med liv. Det synges med og danses hvor enn det finnes en ledig liten plass. Puben er stappfull, men det er ingen hindring.
På veien tilbake til Norge, var det Pia og gutta sin tur i puben.
Etterpå var det quiz med Erik Forfod.

I showloungen startes det med skipets eget show som spilles, og når scenen rigges om til dansen, holder Erik publikum i gang med musikk, slik at dansen kan starte. Banda spiller halvannen time hver, og bandet som har siste settet på vei ned til Kiel, avslutter på tur tilbake.

Besetningen om bord skryter av danseturene, noe de opmtaler som de hyggeligste gjestene. Alle om bord er «bare» blid og i godt humør, og publikum danser over alt. Det er svært sjeldent det er noe bråk.

Til kai i Kiel, så kan de som ønsker det, gå i land. Mange finner veien til Lövenbräu pub, hvor det alltid er liv og topp stemning. Mens andre velger å gå på kafé eller shoppe litt i byens mange butikker. Deretter er det full fart igjen like etter båten går fra kai, etter sine fire timer i Kiel.

Om du ikke har vært med på et Dansecruise til Kiel, har du virkelig gått glipp av noe. Dette er noe alle danseglade bør få med seg. Neste cruise er allerede 26.-28.oktober. Da er det Ole Ivars, Bjørns Orkester, Erik Forfod, Trine Renate Moen og Terje Lehn som spiller opp.
Igjen en takk til Color Line, Gunnar Sund og Euromusic, Erik Forfod, Gutta i Rainbow, Lasse Stefanz, Pia Pihlgrens og alle som var med på denne turen.

Den ble fantastisk.

Color Lasse Stefanz MS (1)
Color Lasse Stefanz MS (2)
Color Lasse Stefanz MS (3)
Color Lasse Stefanz MS (4)
Color Lasse Stefanz MS (5)
Color Lasse Stefanz MS (6)
Color Lasse Stefanz MS (7)
Color Lasse Stefanz MS (8)
Color Lasse Stefanz MS (9)
Color Lasse Stefanz MS (10)
Color Lasse Stefanz MS (11)
Color Lasse Stefanz MS (12)
Color Lasse Stefanz MS (13)
Color Lasse Stefanz MS (14)
Color Lasse Stefanz MS (15)
Color Lasse Stefanz MS (17)
Color Lasse Stefanz MS (18)
Color Lasse Stefanz MS (19)
Color Lasse Stefanz MS (20)
Color Lasse Stefanz MS (21)
Color Lasse Stefanz MS (22)
Color Lasse Stefanz MS (23)
Color Lasse Stefanz MS (24)
Color Lasse Stefanz MS (25)
Color Lasse Stefanz MS (26)
Color Lasse Stefanz MS (27)
Color Lasse Stefanz MS (28)
Color Lasse Stefanz MS (29)
Color Lasse Stefanz MS (30)
Color Lasse Stefanz MS (31)
Color Lasse Stefanz MS (32)

Merete Sinnes

Jeg heter Merete og bor på vakre Halsa på Nordmøre, rett innenfor Kristiansund. Jeg har en stor lidenskap for foto og er veldig glad i dansemusikk og liker å danse, men er fremdeles i lærefasen. Har vært anmelder for De Danseglade siden juni 2015. Liker å reise på dans og treffe nye mennesker.

Les også