De Danseglade


Tore Halvorsen WEB 2017_2

William Kristoffersen: Takk for all moroa Tore

På forsiden akkurat nå

Den tiende desember synger Tore Halvorsen sin siste konsert med Ole Ivars i Råholt kirke. Tenk deg alle de tusener av timer vi har stått sammen på scena, i disse mer enn tretti åra.

Ingenting varer evig, og det er ei tid for alt, sies det. Det er så sant så sant. Ole Ivars, i min tid, som jeg har tenkt å skrive om i denne artikkelen, har vært en stabil gjeng. Da jeg begynte i -83 ble jeg ansatt som bassist. De visste også at jeg sang, så etter at jeg begynte med bandet har jeg vært vokalist nummer to. Selv ynder jeg å si at jeg er den syngende bassisten.

Espen Hagen Olsen er den som stepper inn etter Tore. Som mange kanskje husker var det også Espen som var stand inn mens Tore var sykemeldt i 2017.

I De Danseglades desembernummer kan du lese hele denne saken fra William, der han ser tilbake på Ole Ivars – historien og tida med Tore. I tillegg har vi tatt en prat med Tore Halvorsen og Espen Hagen Olsen.

Om du ikke abonnerer på De Danseglade, klikke på den røde lenken over så får du snart neste nummer i postkassen.  

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også