De Danseglade


Lasse Stefanz bred WEB

Sommeren i Skøttru'parken

På forsiden akkurat nå

Allerede neste uke er det i gang med fest i Skotterudparken i Eidskog. Eidskog fotball, med primus motor Robert Rønning i spissen, melder at sommeren også i år skal stå i dansens og festens tegn.

– Noe blir likt tidligere og noe nytt. Rune Rudberg band inntar hovedscena 26. mai. Langt over 500 gjester tok turen ifjor på samme band, dermed tegner det til å bli en godt besøkt kveld. På den vesle scena i puben vil det svenske coverbandet «Spelbolaget» sørge for å løfte stemningen.

– Og for første gang kommer Vassendgutane på besøk i Skøttru`parken. Dette skjer 15. juni, og har allerede vakt stor interesse. En av landets mest populære liveband sørger for at taket løfter seg. På veslescena ordener Håkon Hauer og Travelin band for ytterst bra stemning.

– 13. juli kommer Lasse Stefanz. Dette er tett knyttet til at parken er liv laga. Bandet har vært trekkplaster nummer 1 i år etter år. Som ofte før stiller Torgny Larsson band på den vesle scena, ingen fare for feststemningen med andre ord.

– I timene før dansen åpner så går etter planen den tradisjonelle «landskampen» mellom Eidskog og Eda på stadion ved parken, noe som har vist seg å kunne være ett meget populært tiltak med tidlig servering. Sesongen rundes av med ett ettertraktet gjensyn med PLUMBO. Dette blir fjerde gangen de gjester parken, det har vært over 800 besøkende hver gang!

Og i år, som alltid passer vi på at alle er «gamle» nok, forteller Robert Rønning. Det er 18 år legplikt, porten åpner 21.00. Her er livemusikk fra to scener, grilltelt og pubservering, avslutter Rønning.

Du kan lese mer om det som skjer på parkens egne SIDER

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også