De Danseglade


DD 1801 teasing

Nytt De Danseglade ute nå

På forsiden akkurat nå

Nytt år, nye muligheter og nytt magasin. De Danseglades februarnummer er nå på vei til våre lesere. Bladet er fyldig med saker for noen og enhver.                                                                                

.

Tommy Michaelsen i Picazzo har et sterkt fokus i livet sitt på å leve i øyeblikket og å ikke ta ting som en selvfølge.

Du ser henne på skjermen om dagen, Skal Vi Danse Nadya (Khamitskaya). Vi har tidligere snakket med henne om å vinne Skal Vi Danse, nå tok vi oss en prat om norske fjell og fjorder og konkurranser på andre plan. Konklusjonen hennes, på tross av mye svette og slit; Norge er verdens vakreste land.

Vi tok en prat med Hans Olav Trøen, bassisten i Contrazt, og i ettertid ser han at ting kunne være gjort annerledes. Om hva? Les saken i De Danseglade.

Åse Marit og Gaute Stuksrud fra Rudsbygd nord for Lillehammer, synes like gjerne det er fint å se på som å danse når de er på festivaler. I tillegg har Gaute en hobby som lar han «reise» verden rundt. 

Vi har spennende oppskrifter som passer i bobilen på dans, komplette spillelister for norske band, samt alle de svenske som etterhvert har etablert seg også her på berget.

William Kristoffersen har noen tanker om hvordan bransjen blir uten at danseband lenger er en kategori i Spellemann. Vi dypdykker i De Danseglades fyldige arkiv og tar et tilbakeblikk på hvordan dansebandsbransjen så ut i De Danseglades barndom. Dessuten har Tore Aasheim igjen sine helt særegne skråblikk på livet og dets utfordringer.

Så finner du dessuten under lupen nye innspillinger både på CD og videofronten. reportasjer fra dansefester og mye annet.

 

Klikk på lenken i saken over om du ikke allerede er abonnent, så kommer også bladet i din postkasse også, frør du aner det.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også