De Danseglade


Steinar-og-Sissel WEB

DD anmelder video: Blue eyes crying in the rain

På forsiden akkurat nå

Så har vi igjen funnet frem til en vi syntes du burde se nærmere på. Denne gangen en internasjonal klassiker, en duett mange store stjerner har forsøkt seg på, nemlig Blue eyes cryoing in the rain. Denne gangen er det Steinar Engelbrektson og Sissel Lunde Sundby sin tolkning. Vi har som vanlig med to parametre i våre anmeldelser. Den tredje er det du som leser som påvirker.

 

Det gjør du ved å LIKE artikkelen. Jo flere likes, jo høyere score!

Artist: Steinar Engelbrektson og Sissel Lunde Sundby
Melodi: Blue eyes crying in the rain

 

Blue Eyes Crying in the Rain, er en amerikansk sang. Den er skrevet at Fred Rose og ble opprinnelig fremført av Roy Acuff. Senere er låten spilt inn av mange forskjellige artister, deriblant Willie Nelson. Det er nok mange som forbinder denne sangen med akkurat han.
Teksten er en trist kjærlighetshistorie, nærmere bestemt en tårevåt avskjed mellom to elskende som mest sannsynlig aldri vil treffes igjen.

Melodien passer som hånd i hanske til teksten. En nydelig ballade av den såre, men likevel vakre sorten.

Steinar og Sissel fremfører en skikkelig bra versjon av denne eviggrønne slageren. Deres nydelige stemmer, passer perfekt til låten.

I tillegg er arrangementet kjempefint. De fine instrumentale partiene gjør seg bra og steelgitarens såre klang, understreker meningen i teksten.

 

Filmen er enkel, men det passer fint til historien i teksten. Det er ganske enkelt filmet i studio, mens låten spilles. Mye av filmen er i svart – hvitt, noe som er med på å roe ned hele inntrykket. Ingen forstyrrende elementer, for å si det sånn.

«Blue Eyes Crying in the rain» er innspilt i Secret Location Studio i Molde.

 

Terningkast 5

Ann-Heidrun Ruud

Les også