De Danseglade


Arnfinn minne (2)

Til minne om Arnfinn Borge

Storås 2019
Ullensvang 2019
På forsiden akkurat nå

Det var med stor sorg jeg mottok budskapet torsdag 18. mai om at Arnfinn Borge var død.

Arnfinn har fylt en stor rolle i De Danseglade siden han startet november 2011. Han har vært mye rundt om og dekket mangt et arrangement. Alltid like positiv og velvillig både overfor redaksjonen i De Danseglade, og de han møtte der ute i dansenorge. På mange måter var Arnfinn velvilligheten selv, og han gjorde alt han kunne for å levere som avtalt. Og det skjedde ikke en gang at stoff fra Arnfinn kom for sent, eller etter at vi hadde gjort en avtale. Dette gjorde Arnfinn til en svært pålitelig og god bidragsyter for De Danseglade. Gjennom snart seks år knyttet han også god kontakt med mange i bransjen, arrangører, musikere og dansefolk og ikke en gang har vi fått tilbakemeldinger fra noen om at han ikke har fylt rollen sin som en god representant for De Danseglade.

Dette gjør tomrommet etter Arnfinn desto større.

Arnfinn brant for dansebandsbransjen, noe som gjorde at han la sin sjel i det han gjorde, for å gjøre det på en best mulig måte. Heldigvis var han også klar over hvor fornøyde vi var med han. Uten slike dugnadshelter som Arnfinn, hadde ikke De Danseglade eksistert. Vi er han stor takk skyldig.

Sist vi snakket sammen var hans eneste fokus å være i form til sin datters bryllup, som var planlagt lørdag 20. mai. Dette fikk du ikke oppleve Arnfinn, det gjør meg svært trist.

Våre varmeste tanker går til Arnfinns nærmeste, Vigdis Helene og Arnfinns barn. Må dere søke trøst hos hverandre og i vissheten om at han gjorde veldig mange ting som betydde veldig mye, for veldig mange.

Takk for alt

Jeg lyser fred over ditt minne Arnfinn.

Dag Mangseth

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også