De Danseglade


Steve Andersson _ Asle Strand

Steve Andersson: Mer enn 30 år i Ingemars' tjeneste

På forsiden akkurat nå

Vi tok oss en prat med Steve Andersson som er låtskriver, vokalist og bassist i Ingemars helt fra den spede begynnelsen.

30 år og greier, og fortsatt full fart og mye spelling?

– Er det ikke utrolig som tida flyr. Men jeg tror at grunnen til at vi fremdeles lever etter tredve år er at vi bestandig har spelt lite, forsiktig med å ta på for mye spillejobber. Aldri over femti jobber i året, vi har vøri forsiktig for ikke å overeksponere oss.

– Ei overeksponering kan være en slitasje på publikum, men for medlemmene også, det finnes grenser for mye man kan reise sammen. Vi kunne i perioder ha spelt dobbelt så mye, Ingemars har vært bortskjemt med stor etterspørsel, så markedet er der. Så fokuset nå er litt større fester og festivaler, og ikke så mange jobber totalt.

Steve var sammen med Terje Ingemars Larsson med å starte bandet. Dagfinn Gressberg kom ganske snart etter.

– Til å begynne med hadde vi trekkspill, og ikke keyboard. Det var en liten diskusjon om det husker jeg, men vi ble til slutt enige om at keyboard, det måtte vi ha med! Dagfinn kom inn, og så hadde vi en ordentlig mann på keyboard, orkesteret tok mer form.

Foto: Asle Strand

Dette er en utdrag fra sak som har stått på trykk i De Danseglade

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også