De Danseglade


160701 Ullared Contrazt Lasse Stefanz AB (42)

Ny arrangør drar tradisjon videre

Nyheter
Braatthallen h 2018
På forsiden akkurat nå

I mange år var det en tradisjon for mange å danse i Drammenshallen på nyåret. I fjor var en aktør på banen, besøket var bra, men det viste seg at det ikke berget seg øknomisk. I år forsøker selskapet
– Vi dannet et nytt selskap høsten 2016. Vi er tre venner som har bred erfaring med diverse arrangementer. Tommy Svendsrud har erfaring fra Drammenshallen som sikkerhetsansvarling under håndball EM for herrer. Han er sikkerhets ansvarlig for Skisprinten i Drammen som samler hele verdenseliten og 10 tusener av mennesker. I tillegg til å ha lang erfaring som konferansier og speaker

Trond Heieren, har lang erfaring fra diverse arrangementer og festivaler. eks. Bryggefestivalen og Midtsommerrock. Medeier i Seilet Sportsbar. Også lang erfaring med konferansier og speakerjobber.

– Jan Otto Winnæss har lang erfaring i lederroller i diverse firmaer, og er økonomisk sjef i Din Arrangør. Vi fikk nyss om at Drammenshallen var ledig for dansegalla i 2017 og fant ut at dette var en fin måte å starte for vår del. Vi har som formål å arrangere 2-3 arrangement i året i Drammensområdet.

– Som musikk, skaffet vi Lasse Stefanz, Contrazt og Rune Rudberg Band. Det vil være bord og stoler til 1700 mennesker, et 500 kvm stort dansegolv og en scene på 18 x 6 m. Vår ambisjon er å få inne mellom 12-1600 mennesker. Vi kommer til å ha 3 – 4 barer åpne. Vi åpner kl. 18.00 , første band går på scenen 20.00. Og de spiller to en timers økter hver.
– Vi har avtale med veldig gode priser med Clarion Hotell Tollboden, som allerede pr. nå har solgt flere rom til dansegallaen enn i fjor. Det er god bussforbindelse og kun 5 min å gå fra jernbanestasjonen i Drammen.

– Vi håper så mange som mulig kommer, og lover at dette blir en tradisjon om folket støtter opp, avslutter Trond Heieren.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.