De Danseglade


171128 Storefjell Lothepus AS TOPP

Lothepus på Storefjell

Vårdansen 2019
På forsiden akkurat nå

Siste helga i oktober, var det igjen tur opp til Storefjell, men denne gangen for å høre på noe litt annerledes. Vi skulle på konsert med ingen ringere enn Lothepus. Dette skulle bli spennende. Ute var det ruske vær, med vind og snø. Det var godt vinter dekka er på plass på bilen.

Og som alltid godt og komme inn i varmen på Storefjell, og som sedvanlig blir vi møtt med et stort smil fra betjeningen i resepsjonen. Det var mye folk på hotellet denne helga, og kanskje noe av grunnen var at det denne helga også skulle det være Las Vegas poker turnering her.

Etter hvert ble det tid for mat, og det er vel bare en ting å si om den. Bedre kan det ikke bli. Raka fisken var også kommet på plass, det går mot jul.

Etter maten, venta mange på at dørene til Storefjellhallen skulle åpnes. Det er bestandig med spenning vi inntar denne fine og pynta hallen, og i kveld kunne det se ut som at det skulle bli trangt om plassen.

Det ble litt venting, men hva gjør vel det da vi ventet på selveste Fjordens Cowboy, Leif Einar Lothe. Og med bulder og brak inntok Lothepus scena og konserten var i gang.

Den første låten kom, så vart det litt fortellinger før en ny låt kom, og slik gikk denne konserten utrulig fort. Publikum kosa seg, dette var noe nytt, og her var det nok ingen som reiste før konserten var slutt.

Lothepus tok seg tid, etter konserten til å slå av en prat og skrive autografer, og dette var noe folket likte. Kanskje noe å tenke på danseband og? Og signering vart det også på den nye boka; Lothepus, et trivelig minne for mange fra konserten.

Alt i alt vart det en fin kveld i sammen med Lothepus og publikummet på Storefjell.

 

171128 Storefjell Lothepus AS (1)
171128 Storefjell Lothepus AS (2)
171128 Storefjell Lothepus AS (3)
171128 Storefjell Lothepus AS (4)
171128 Storefjell Lothepus AS (5)
171128 Storefjell Lothepus AS (6)
171128 Storefjell Lothepus AS (7)
171128 Storefjell Lothepus AS (8)
171128 Storefjell Lothepus AS (9)
171128 Storefjell Lothepus AS (10)
171128 Storefjell Lothepus AS (11)

Asle Strand

Jeg heter Asle Ingvar Strand, og bur på Hovet i Hol kommune, pensjonist som er glad i jakt - fra rype til elg, fiske og ikke minst foto, som jeg har drevet med i 40 år. Har skrevet og fotografert for DD siden 2008

Les også