De Danseglade


KR Chat Noir TOPP

Kai Robert fylte Chat Noir

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Lørdag 1. april viste Kai Robert sin festforestilling «Det er lov å være blid» på ærverdige Chat Noir i Oslo, og det til en fullsatt arena og med et publikum som ga ham stående applauser!

Kai Robert hadde med seg dansere fra Larvik, samt Greåker Mannskor fra sin hjemby Sarpsborg. I tillegg til å synge Jens Book-Jenssen-slagere, ledet Sarpsborg store sønn allsangen og serverte gode, og noen gamle slagere på sin trompet.

Festforestillingen ble avsluttet med at Kai Robert delte ut roser til en del av damene blant publikum, noe som var svært populært!

Nå skal Kai Robert ut på nye turneer med denne forestillingen på flere kulturhus rundt i landet. Han skal også vise utdrag av denne forestillingen på Eldretreffet under Dansefestevalen på Sel til sommeren.

Kai Robert har også vist denne forestillingen på sine turneer  i Nord-Amerika  for sitt norsk / amerikanske publikum med stor suksess.

Alle foto: Tone Johansen

KR Chat Noir (1)
KR Chat Noir (2)
KR Chat Noir (3)
KR Chat Noir (4)
KR Chat Noir (5)
KR Chat Noir (6)
KR Chat Noir (7)

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også