De Danseglade


Kai Robert WEB (4)

Full fart for Kai Robert

På forsiden akkurat nå

Kai Robert satser  for fullt i Europa og Amerika i 2017!  Komponisten, entertaineren, sangeren og trompetisten fra Sarpsborg er booket inn til konserter i både Berlin, Paris, Grand Canaria, London og Roma i 2017! I tillegg til dette skal han ha 3 lengre turneer i Amerika  og 1 turne på Island. På Island har han for øvrig fått Platinaplate for ett av sine trompetalbum.

Lørdag den 1. april blir det festforestilling med Kai Roberts Jens Book-Jenssenforestillingen «DET ER LOV Å VÆRE BLID» , på ærverdige Chat Noir i Oslo!

Og selvfølgelig blir han å se på Dansefestivalen på Sel i år også, noe han gleder han seg stort til, forteller han til De Danseglade!

Kai Robert, som har solgt over i million platealbum, har hele 3 gullplater og 1 platinaplate på veggen, og han er nå inne i sin 47.-sesong i underholdningsbransjen, og sier at det blir mer og mer morsomt å møte mennesker der han underholder.

På Europa-og Amerika-turneene blir det et urnorsk reportoar Kai Robert vil framføre. I tillegg til egne komposisjoner, vil han framføre verker av Edvard Grieg, Ole Bull og Edvard Fiflet Bræin.

 

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også