De Danseglade


Dronninga web_NYest

DD anmelder video: Borderland "Dronninga av campingplassen"

På forsiden akkurat nå

Så har vi igjen funnet frem til en dansebandvideo vi syntes vi burde se nærmere på, denne gangen en skikkelig klassiker. Vi har som vanlig med to parametre i våre anmeldelser. Den tredje er det du som leser som påvirker. Det gjør du ved å LIKE artikkelen. Jo flere likes, jo høyere score!

Tittel: Dronninga av campingplassen
Artist: Borderland
Anmelder: Ann-Heidrun Skår

Borderland er et allsidig festband fra Eidskog/Kongsvinger. De spiller gladmusikk som folk vil ha, enten det er Kiss eller «Kliss». Det viktigste er at gjestene trives og lar seg underholde.

Borderland består av: Ole Kristian Ruud, Eirik Langnes Ulvo, Ole Viggo Møllerbråten og Vidar Larsen. Gjesteartist for anledningen, er ingen ringere enn Tore Halvorsen.
Melodi og tekst av Ole K Ruud og Erik Fjeld.

Vurdering låt

Melodien er en fengende partylåt i den rette «hopp og sprett-takta». Teksten er damenes svar på Ole Ivars-slageren, Kongen av campingplassen. Det er helt klart på sin plass at Tore Halvorsen er med!

Teksten er full av humor og refrenget sitter som ei kule (også mens man hopper opp og ned).

Terningkast: 4

 

Vurdering av video

Innspillingen er utført i helt riktige omgivelser. Det hele foregår på Montebello Camping, kjent fra tv. Statister og rekvisitter, er i høyeste grad sikret med grilldress, boksøl og det hele.

Humor, er den røde tråden og det er bare å senke skuldrene og le med. Vi kaller det harry, men egentlig er det vel senka skuldre og full avslapping.

Videoen er produsert av Ole K Ruud og Erik Fjeld
Terningkast: 5

Ann-Heidrun Ruud

Les også