De Danseglade


160423 Folkvang Rune Rudberg AB (35)

Arvingarna og Rune Rudberg Band til Helt Ville Dager

På forsiden akkurat nå

Fredag 26. mai blir det dansefest på Helt Ville Dager i Gjesåsen i Hedmark. Festivalen ble arrangert for første gang i 2016, og etter suksessen i fjor så blir det nytt arrangement i år. Festivalen er et samarbeid mellom flere velforeninger og det lokale idrettslaget.

Helt Ville Dager ble arrangert for første gang i fjor og under dansefesten fredagen, samlet de i fjor et publikum på hele 1200. I år trår arrangøren til igjen og har booket Rune Rudberg Band og Arvingarna til non-stop-dans fra 21:00 til 02:00. Så langt er dette Arvingarnas eneste opptreden i Norge i år og de har lovet å få dansegolvet til å gynge denne fredagskvelden i mai.

Opplev Arvingarnas eneste jobb i Norge i år

Tilrettelagt for dans

Arrangementet er tilrettelagt for dansere, og det er eget serveringstelt vegg i vegg med dans- og sceneteltet. «Vi fikk veldig gode tilbakemeldinger om at dansegulvet var forbehold dansen», sier Knut Arne Gjems fra arrangørstaben. Det tilbys gratis camping for bobiler, campingvogner og telt. I fjor var det langt over 100 bobiler og campingvogner på campingen.

Helt Ville Dager med storshow på lørdag

Festivalen går i over fire dager og starter med næringlivsseminar onsdag 24. mai. På torsdag er det barnas dag hele dagen, mens Eldar Vågan skal lage stort show på kvelden. En av landets mest populære trubadurer, lokale Trubadur Bayer, avrunder torsdagen med pubkveld. Fredag er det dansefest, før scenen fylles fra 17:00 til 02:30 lørdag.

Foto iSolor.no

Det hele starter med «jugarkveld» der det blir mange gode historier, før SPUTNIK entrer scenen. Deretter blir det Solør Grand Prix, et lokalt show med mange gode artister. Husbandet består blant annet av Johnny Enger fra Hanne Mette Band, Tommy Michaelsen fra Picazzo og tidligere vokalist og gitarist i Picazzo, Eirik Tilley. På scenen finner vi, foruten disse, Hanne Mette, Kjetil Foseid (vokalist i Vazelina Bilopphøggers), Lasse Johansen og mange flere. Det blir også egen hyllest av Håkon Banken. Til slutt spiller The Contenders og Spelloppmaker opp på dansegolvet.

Les mer på www.gjesåsen.no

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også