De Danseglade


Toralv og Kai R

Kai Robert ute med julealbum

På forsiden akkurat nå

Kai Robert er ute med nok et album, det 66. i rekken gjennom 48 år. Denne gangen har han fått med seg en av de aller største skuespillerne som Norge har fostret, selveste Nationalteaterets ” Grand Old Man”, Toralv Maurstad! Toralv Maurstad leser juleevangeliet på sin helt spesielle og fremragende måte med stor innlevelse!

Komponisten,tekstforfatteren, trompetisten, sangeren og entertaineren Kai Robert, som har solgt over 1 million plater, noe som har resultert i 3 gullplater og 1 platinaplate. Han turnerer over hele Europa og Nord-Amerika med sine egne-og andres komposisjoner, har nå vært i Betlehem og spilt inn 4 nydelige julesanger sammen med musikere fra Betlehem. Disse fantastiske musikerne spiller på helt spesielle strengeinstrumenter og percussions, som danner egenarten på disse hymnene med Kai Roberts flygelhorn og trompet.

Kai Robert forteller at han synes det er flott at han som kristen kan skape vakker musikk sammen med muslimske musikere!

Kai Robert har også med en av sine egne komposisjoner fra Betlehem: ”Fødselskirken I Betlehem” i tillegg til andres-og egne komposisjoner på dette nye julealbumet. Blant annet har han med ”Kimer I Klokker” der han spiller sammen med Gøteborg Operakør, og likeså William Kristoffersens komposisjon: ” Juletrompeten”, som Kai Robert har spilt inn i Nidarosdomen sammen med Nidarosdomens Guttekor under ledelse av Bjørn Moe med arrangementer av Henning Sommerro.

Hymnene fra Betlehem er bearbeidet, mikset og mastret av Tomas Siqveland i Lydmuren på Greåker i Sarpsborg, Kai Roberts hjemby.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også