De Danseglade


stian-torbjornsen-web

Stian Torbjørnsen drømmer om dansebandtronen

Braatthallen h 2018
På forsiden akkurat nå

Trettifireåringen Stian Staysman Torbjørnsen, er i rampelyset som aldri før. Vi tok en prat med han om danseferdigheter og ambisjonene med dansebandet Lasse Stianz. Stian er en folkelig kar, og er opptatt av å ha det moro, så lenge han ikke tråkker på noen.
Han har spilt, sunget og underholdt nesten hele livet. Tidlig viste han ferdigheter som låtskriver, og allerede som fireåring var den første låte klar.
– En av de første låtene jeg laga het «Noen slanker seg på Nutrilett», inspirert av Nutrilettpakka på kjøkkenbenken til mormor.

Stian har en folkelig tilnærming til alt, og er seg sjøl i det han gjør, et utgangspunkt som gjør steget til dansebandprosjektet Lasse Stianz helt naturlig, selv om det skorter på repertoaret foreløpig.
– Låta «Frågan» er den eneste så langt, men vi har fått en del svenske produsenter med oss som har lyst til å lage musikk med oss.
Blir det saksofon og greier på scena etter hvert også?

– Ja det er en stor drøm, og kanskje det å få spille på de store dansebandfestivalene. Jeg føler at drømmen er innen rekkevidde. Vi har fått noen kontakter, men vi må ha en litt større katalog før vi kaster oss ut på.

stian

Du kan lese et lengre intervju med Stian i De Danseglades septembernummer, som er ute nå. klikk på den røde lenken over for øese mer om det å være abonnent på De Danseglade.

Under kan du se dansebandvideoen til Stian Staysman, og gutta i Lasse Stianz. 

 

 

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også