De Danseglade


160312 Color_Holmsve_Anne N_Lady_AB 2 (6)

Panorama satser på dansefolket

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Anne Nørdsti band og Aristocats kommer til Sotra 4. februar til den første av forhåpentligvis mange dansearrangementer på Panorama Hotell & Resort.

Etter suksess og utsolgte konserter med Bellamy Brothers i 2015 og Smokie i 2016, har Panorama Hotell & Resort fått mange henvendelser med oppfordring til å arrangere dansearrangementer. På mange måter er jo det også en naturlig fortsettelse, siden Sotras eget danse-orkester Aristocats har spilt til dans etter begge storkonsertene hotellet har arrangert de siste to årene, og Bellamy Brothers har jo også vært en viktig inspirasjonskilde for dansebandmiljøet i Norge. Mange av deltakerne på disse konsertene har derfor vært danseglade mennesker.

Hotellet har til nå hatt tradisjon for å ha en stor konsert hvert år i midten av august, samt noen mindre konserter, bl.a. gourmetkonserter hvor publikum sitter ved runde bord og nyter et bedre måltid under konserten. De første årene var disse storkonsertene utendørskonserter, noe som gjorde at de enten ble en kjempesuksess eller en våt og kald affære, alt etter været. Med den nye storsalen vår som åpnet i 2015, har det imidlertid åpnet seg helt nye muligheter. I tillegg til å gi bedre og mer forutsigbare rammer rundt august-konsertene, åpner den også for å gjøre flere arrangementer på vinterstid, når det gjerne ikke er så mye annet som skjer på kulturfronten i regionen. Ikke minst egner salen seg perfekt til dansearrangement, med sin store gulvflate, enorme takhøyde og fantastiske lydanlegg. Som hotell kan Panorama også tilby flotte rammer rundt, med muligheter for overnatting og bespisning.

Aristocats med sin nye vokalist Siv Berge

Forventningen er at dette vil være et tilbud dansefolket særlig på Vestlandet, men også andre steder, har savnet. I samarbeid med sin faste samarbeidspartner på kultur og underholdning, SES gruppen, drar Panorama Hotell & Resort derfor i gang en skikkelig dansegalla 4. februar 2017. Dersom dansefolket setter pris på tilbudet, og det blir en suksess, kan det fort bli en tradisjon på vinteren.

Til dette første arrangementet har de selvsagt booket Aristocats, og med seg får de også danseband-dronningen Anne Nørdsti og bandet hennes. Disse to bandene kommer til å veksle på å spille sett hele kvelden, slik at alle kan danse så lenge de orker. Takket være den store gulvflaten i storsalen er det mulig å ha bord og stoler til alle langs veggene, og likevel ha plass til et stort dansegulv i midten. Med andre ord er det rikelig anledning til å sette seg ned og hvile bena mens man får i seg noe god mat og drikke. For de som ikke er så heldige at de får sikret seg et hotellrom, finnes det likevel en rekke overnattingsmuligheter, med både rikelig med bobilplasser, båtplasser og muligheter for å leie hytter, alt innenfor gangavstand.

Alt ligger altså til rette for en perfekt dansehelg i havgapet på Sotra. Billettsalget er allerede i gang.

Praktisk info om og link til billettsalg finnes på https://www.panoramahotell.no/no/nyheter/dansebandgalla/

For spørsmål, kontakt Hotelldirektør Ole Martin Opitz på 56 31 90 06 eller ole@panoramahotell.no

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også