De Danseglade


Lill Anita (2)

One man bandet Lill Anita Synnes

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Lill Anita er opprinnelig nordmøring fra Batenfjordsøra, men flytta til Valderøya for 18 år siden. Som 16 åring starta hun egen gruppe, som fort vart populær blant ungdommen. Hun og en venninne begynte med duoen Two Hearts, og holt på med det i 5 år. De sang også inn en CD. I tillegg spilte hun også i en annen duo Stereo Flirt, sammen med Frank Fedje, og de dro rundt på Sunnmøre og spilte.

 

De siste 7 årene har hun spilt alene og har trivdes med det. Hun har med seg keyboard og styrer det meste sjøl. I 2005 gav hun ut CDn «Kæm bestemme»

I fjor ga hun ut albumet «Ved havet», som fikk hederlig omtale av vår anmelder. Så bra var den at den er blant årets kandidater til Gullskoen årets danseband.

– Jeg synger og spiller og det er helt fantastisk å høre mine egne sanger bli til liv. Og uansett hva andre sier, så er det mine egne ord og følelser og ting jeg har opplevd, som har blitt levende på denne måten.

 

Lill Anita er frisør, og trives med folk rundt seg.

– Jeg trives som frisør, men min store drøm er å starte en country gruppe, slik at jeg kan stå fram og synge og glede andre, avslutter Lill Anita.

Under kan du høre tittelsporet fra plata.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.