De Danseglade


160703 Seljord 2016 IA (37)

Billettsalget til Seljordfestivalen 2017 i gang

Braatthallen h 2018
På forsiden akkurat nå

Onsdag 30. november åpnet billettsalget til Seljordfestivalen 2017 som går av stabelen 5.-9. juli.
Dette melder festivalen i en pressemelding.

Da fylles Dyrskuplassen med festivalglade bobil- og vogn-eiere, dagsbesøkende publikum, opp imot 20 ulike band, danseband og underholdningsartister.
Så langt har festivalen annonsert at det britiske bandet Smokie bak allsang-favoritten «Living next door to Alice» kommer til festivalen i 2017, det gjør også hele danse-Norges Anne Nørdsti. I forbindelse med billettslippet avslørte festivalen også at Lasse Stefanz med Olle Jönsson i front inntar scenen i juli.

Stort fokus på variert underholdning
Over 1600 vogner og opp imot 16 000 besøkende var innom Seljordfestivalen på Dyrskuplassen i sommer, og festivalpublikumet ble tilbudt den komplette festivalopplevelsen gjennom et utvidet show- og aktivitetstilbud.
«Både show- og aktivitetstilbudet ble tatt svært godt imot, og vi kommer til å gjenta suksessen i 2017. Her skal alle bli fornøyd, både dansebandentusiaster og de som besøker festivalen for å oppleve naturen i Telemark på en litt annerledes, og musikalsk, måte», sier daglig leder Egil H. Moen.
Festivalen er nå godt i gang med planleggingen av neste års showpakke, som kommer til å by på flere av Norges mest suksessfulle og kritikerroste show. Både Øyvind Blunck sin karakter Fridtjof, trioen «Elvis!», Heine Totland`s Sensational Rock and Roll Circus og Johnny Logan stod på scenen i sommer, til stor jubel fra 2016-publikumet.
Satsningen på et bedre aktivitetstilbud blir også med videre i 2017, og nå inviteres gjestene tilbake for å oppleve enda mer. Festivalen skal skreddersy aktivitetstilbudet ytterligere og sørge for at så mange som mulig får ta del i opplevelsene. Det blir fjelltur med live konsert, båttur på Telemarkskanalen og en rekke ulike dansekurs på festivalområdet.
Festivalpass og dagsbilletter ligger nå ute for salg, og nye band- og artistlanseringer kommer på løpene bånd i ukene frem mot jul.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også