De Danseglade


Storefjell Anne Nørdsti AS WEB

Anne Nørdsti: Dette ønsker jeg meg til jul

Dansbandsveckan 2018
På forsiden akkurat nå

Tidligere i høst tok vi oss en lengre prat med Anne Nørdsti i forbindelse med at hun var nybakt mamma (hele det intervjuet kan du lese i de Danseglades desembernummer – bestill abonnement i egen lenke nede i artikkelen) En av de tingene vi snakket om var jul og hva tradisjonen betydde for henne. Og skal vi tro danseband dronningen blir det ikke mange harde pakker med «Anne» på  under treet;

– Vi lever i en materialistisk verden hvor man har det meste av ting og tang. Det jeg ønsker meg kan være billetter til en konsert, teater, kino, tur, mat-vin opplevelser og slike ting.

– Men det var jo annerledes før, da man var liten, og jeg husker spesielt to julegaver. Det ene var ei dukke med masse tilbehør av klær og sko, og det andre var ski som ble tatt på omtrent før pakken var revet opp. Det var lite snø det året, men jeg stampet rundt, på gresset hjemme. Været og føret var helt uinteressant. På ski skulle jeg!

Og hva får Lars i gave?

– Det kan jeg jo ikke si, for han vil helt sikkert lese dette før jul….

Anne sendte oss dette personlige bildet fra turen til Thailand tidligere i høst. På bildet ser vi Anne og kjæresten Lars Westerfjell, og Annes første barn Kristian.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også