De Danseglade


Per E web

Per Ellingsen - synger helst i dur

På forsiden akkurat nå

Etter en periode med ondartet føflekkreft er Bris-vokalist Per Ellingsen straks klar med nytt bandalbum og planer for den videre solokarrieren.

– Det begynte med at jeg at sang på et foreldremøte i andreklasse på barneskolen. Det er tidlig å snakke om kick for en åtteåring, men i den forstand ga det meg et kick å stå på scenen. Da jeg var ni år gammel spilte jeg opp til dans sammen med et orkester, som ble min første offentlig opptreden. Forholdet mitt til musikken, og ikke minst det å spille i band, har vært lidenskapelig siden da.

Du ser han rundt der Bris står på scena – i tillegg har han også høstet gode ord og kritikker for sitt countrytalent som soloartist. De danseglade har et langt og nært intervju med Per i februarnummeret der han også forteller om den tunge tida og kreftdiagnosen han fikk i fjor sommer.

Les det åpenhjertige intervjuet i siste DD, klikk på lenken over om du ikke allerede er abonnent, så har du bladet i posten om få dager.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også