De Danseglade


Anne Olle2

DD anmelder video: Anne og Olle "Innan livet forsvinner"

På forsiden akkurat nå

Så har vi igjen funnet frem til en dansebandvideo vi syntes vi burde se nærmere på, denne gangen en skikkelig klassiker. Vi har som vanlig med to parametre i våre anmeldelser. Den tredje er det du som leser som påvirker. Det gjør du ved å LIKE artikkelen. Jo flere likes, jo høyere score!

Artist: Lasse Stefanz der Anne Nørdsti synger duett med Olle Jönsson
Melodi: Innan livet försvinner

Melodi og tekst
Teksten er en historie om en tålmodig kvinne og hennes store kjærlighet. Hun ber han finne det han søker, før livet forsvinner og deres sjanse er forbi. Hun lengter og venter, søvnløs men sterk. Han søker og søker. Man aner moralen i visa, ja den er den samme som i en annen vise: «Den lykken du søker blant blånende fjell, kan hende du alltid har eiet den selv».

Melodien er en nydelig ballade, den klinger vakkert i øret og den har god dansetakt. Det er en av de gode låtene som du rekker å nyte både dansetakt og tekst.
Terningkast: 5

Vurdering av video

Her får vi et historisk øyeblikk på video. Olle Jönsson, ett av de store, Svenske dansebandikonene, i flott samspill med vår unge og lovende dansebandvokalist, Anne Nørdsti. Innspillingen ble gjort på Dansebandfestivalen i Seljord i 2007, en flott arena for en video som dette. Vi får klipp fra scenen, samt innslag hvor de spiller personene i teksten. Ja Olle har til og med lånt en hest for anledningen. Veldig synd at kvaliteten på filmen er så dårlig.
Terningkast 4

 

Ann-Heidrun Ruud

Les også