De Danseglade


Bris for web

DD anmelder video: Bris

På forsiden akkurat nå

Så har vi igjen funnet frem til en video vi syntes vi burde se nærmere på. Vi har som vanlig med to parametre i vår anmeldelse. Men det finnes en tredje – og den styrer du.

Det gjør du ved å LIKE artikkelen. Jo flere likes, jo høyere score! Videoen ser du nederst i saken.

Tittel: Sol bakom skyer
Artist: Bris
Anmelder: Ann-Heidrun Ruud

Melodi og tekst
«Sol bakom skyer» er laget av Gunnar Engevik og den blir nok med på BRIS sin neste plate. Melodien er fin ballade, dansbar for den som vil kose seg i armkroken på dansepartneren sin.
Teksten forteller en historie de fleste kan kjenne seg igjen. Ubesvart kjærlighet, vente forgjeves på en man ikke får. Teksten er likevel ikke bare trist. Den minner oss på om at sola skinner bakom skyene. Det finnes alltid håp, selv om det ser mørkt ut. Et enkelt, men viktig budskap å ta med seg. Det finns ei sol bakom skyene!
Vokalist, Per Ellingsen, gjør en fremdragende jobb med vokalen. Helge Stokkes vare toner fra fiolinen sammen med de musikalske prestasjonene fra resten av gutta i BRIS, gjør det hele til en god opplevelse for øret.

Terningkast: 5

Vurdering av video

Videoen er et liveopptak fra Sævareid. Bildene varierer mellom scene og dansegulv og overgangene er gjort veldig fine, de flyter i hverandre. Der vokalisten er i fokus, er det god synk mellom lyd og bilde. Filmen viser oss en dansekveld på lokalet. Folk danser og koser seg til god musikk. Enkel, men likevel en passende film til denne type låt.

Mixet av Daniel Birkeland. Havnelageret studio.
Videoen er laget for Tylden & co.
Videoproduksjon EAstudio

Terningkast 5

Ann-Heidrun Ruud

Les også