De Danseglade


SONY DSC

Dans på Gran Canaria - siste dag

På forsiden akkurat nå

Formen har selvfølgelig ikke blitt bedre, holder godt fast på den såkalte reisefeberen, men tror det er på tide å ta imot råd. Men tar det når jeg kommer hjem.

Jeg fikk en prat med en særdeles fornøyd arrangør i dag. Terje Utaker har allerede tankene klare for neste års gallaer, og dato er fastsatt. Det blir i samme uke som i år, altså uke 4 og det blir 2 dager. Tankene er mange, så det blir spennende å se hva han lander på. Mye vil være på plass til påske, og informasjon vil komme etterhvert som brikkene faller på plass. Jeg har i hvert fall bestemt meg for en ting, jeg skal tilbake. Jeg har hatt en uke omgitt av hyggelige mennesker, god mat, sol, varme, musikk og ikke minst dans.

Dette er siste kvelden på GC, flyet går kl 9 i morgen tidlig, og alt er pakket og klart. Vi har vært ute og spist i Arguineguin, og roen har senket seg over leilighetskomplekset jeg har bodd i. Jeg sitter igjen med en stolt følelse etter denne uken. Å se «våre artister» i løpet av denne uken, å se hvor jordnære, hyggelige og omtenksomme mennesker de er, uten «primadonna» nykker gjør godt. Det viser bare det som blir sagt om danseband – en folkelig kultur.

Jeg vil rette en stor takk til alle som har bidratt til to vellykkede kvelder, det være seg arrangør, artister, betjening, så vel som publikum. Alle har bidratt på sine egne måter og gjort dette til en suksess.

For bilder fra årets fest – følg lenkene under saken.

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Nina Fosterud

Jeg heter Nina, og bor i Asker. Jeg og har skrevet for De Danseglade siden 2014, og trives med min nye jobb, siden jeg elsker å skrive. Jeg er glad i dans og musikk, spesielt swing, men også linedance, salsa og WCS. Jeg er også veldig glad i dyr, og tar gjerne en tur på hesteryggen.

Les også