De Danseglade


SONY DSC

Dans på Gran Canaria - dag 4

På forsiden akkurat nå

Ja ja, hva kan jeg si? Jeg lærer aldri kanskje? Frøken Lakenskrekk kom seg jo ikke i seng før tidlige morgen, og det kjennes i bena i dag. Det ble mye dans i går og beina verker i dag. Men det var verdt det. For en kveld det ble! Masse danseglade mennesker, herlige artister som gav alt, og en arrangør som hadde klart å legge ting til rette. At strømmen gikk ved noen anledninger på utescenen, la ikke noen demper på stemningen. Heller tvert imot. Korte brudd, på maks 2 sekunder, med herlige kommentarer fra musikerne, fikk bare publikum til å le.

Men i dag, blir det bare å ta det med ro. Nyte sola, kanskje ta en tur på markedet i Arguineguin, i hvert fall spise en bedre middag, da det bare ble ei pølse i går, og lade opp til i morgen, som er dag to av dansegallaen her nede.

Hittil har jeg bare opplevd utelivet på Gran Canaria, men øya har så mye mer å by på. Her er det tilbud til alle, ung som gammel. Det er vel en av de tingene som gjør til at dette er et yndet feriested for mange skandinavier. Det finnes utallige restauranter i alle prisklasser, noen ved sjøen og noen i fjellsiden. Men før man spiser, vil man kanskje oppleve noe. Og det er det muligheter for. Her kan du dra på kamelsafari, båt tur til Tenerife og den praktfulle dyrehagen, shopping i Las Palmas, fottur i fjellet, dykking og mye mer. Tilbudene står i kø. Jeg tror jeg skal ta meg en tur over fjellet en av dagene jeg har igjen. Det er riktignok bare tirsdag, men lørdags morgen reiser jeg hjem. Tiden går så alt for fort.

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Nina Fosterud

Jeg heter Nina, og bor i Asker. Jeg og har skrevet for De Danseglade siden 2014, og trives med min nye jobb, siden jeg elsker å skrive. Jeg er glad i dans og musikk, spesielt swing, men også linedance, salsa og WCS. Jeg er også veldig glad i dyr, og tar gjerne en tur på hesteryggen.

Les også