De Danseglade


140412 Kasen  (3)

Vi danset til Pia Philgrens og PK & Dansefolket i Kåsenhallen

På forsiden akkurat nå

Endelig var dagen kommet, dagen før palmesøndagen 12. april, da vi igjen satte oss i bilen og kjørte til Kåsenhallen på Bryne for å delta på vårens dansegalla. Vinner av Gullskoen 2013, Kåsen idrettslag, har lang erfaring med å arrangere dansegalla, og dette klarer de med stil. De vet akkurat hva som skal til for at man skal føle seg hjemme, og yter alltid «det lille ekstra».140412 Kasen  (1)

Det var mange gjester som hadde kommet allerede på fredagen, da arrangøren har stor og god plass til bobil/caravan. Her har vi en arrangør som forstår folkets ønsker og legger forholdene til rette for en vellykket helg. Dette lyste gjennom på lørdags kvelden også, maken til gjestfrihet skal man lete lenge etter, noe både gjester, band og undertegnede fikk oppleve.

Inne hadde de dekket bordene med steinplater, levende lys, og påskeliljer. Arrangøren hadde gjort det utrolig koselig, og her følte man virkelig den gode atmosfæren.

PK & Dansefolket og Pia Philgrens, gav virkelig det danseglade publikum det de ønsket seg, og dansegulvet var fullt fra første til siste strofe. Dansegulvet i denne hallen er en fryd å bevege seg på. Rundt 700 gjester var innom hallen denne kvelden.
140412 Kasen  (4)Ettersom kvelden gikk, ble det selvfølgelig etterspørsel på både god mat og drikke. Ikke mindre enn 100kg lapskaus gikk det med i løpet av kvelden.
De besøkende manglet ingenting, god musikk, god mat og drikke, servert av blide servitører, sørget for at dette ble en strålende dansekveld.

Skulle man ha noe å sette fingeren på, måtte det være været. Det var skikkelig kaldt og blåste en sur vind på Bryne denne kvelden. Men, værgudene kunne selvfølgelig ikke arrangøren styre. (Arkivfoto: Anne-Karin Eikeland, bandfoto: Vibeke Eide)

Les hele anmeldelsen fra arrangementet i De Danseglades juni utgave.

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Rino Johansen

Les også