De Danseglade


Vassfardansen på Flå

Vassfardansen på Flå

På forsiden akkurat nå

Det var med forventning og stor spenning vi så fram til den første Vassfardansen på Flå den 6-7 juni. Nå var alt klart til den store åpninga av den nye Thon hallen. Her skulle bli dans og moro i to dager til ende.

Ole Ivars og det svenske bandet Jannez spilte på fredag, og lørdagen var det Dænsebændet og svenskene Titanix sin tur. Her kan man trykt si att alt lå tilrette for alle. Det første vi blir møtt av er blide trivelige folk fra Norsk Vektertjeneste AS med Bjørn og Nina i spissen – samme gjengen som du treffer på Sel under Dansefestivalen.
– På Flå er vi et team på åtte stykker som skal passe på att alle har det bra smiler Bjørn.

Vi kommer inn i en stor flott hall, det første som slår oss er det flotte dansegulvet. Dette må vere noe av de beste vi kan få danse på, blei det sagt av mange. Ja dette kan da sammenlignes med selveste Storefjell, hørte vi også.
Her var det topp musikk av alle fire banda disse to kveldene. Danse gulvet var meir eller mindre fullt heile tiden, så her fikk alle danseglade virkelig svinga seg.

Vassfardansen 2014 AS (10)DD hadde en prat med primus motor Amund Granli, som fortalte at arrangøren var meget godt fornøygd med den første Vassfardansen her.
– Det kom nok meir folk en vi kanskje hadde turd og håpa, sier han med et smil rundt munnen.
– 1000 stykker på fredag og ca 700 på lørdag, må vi vel si er bra.

DD hadde to kjempe fine dager her, og nå er det bare og håpe att Vassfardansen er kommet for og bli. Dette er noe av det beste vi har fåt vere med på. Og som det blir sakt på halling; Me sjåast her til neste år.

Bjørneparken
Ein kan vel ikke ha vert på Flå uten ein liten tur i Bjørneparken. Noen bilder derfra. Vi blei møtt av ikke mindre en åtte bjørner, her var det gauper elg pluss mang andre dyr. En tur oppom her, når du passerer Flå, eller er her på dans, kan anbefales.

Bjørneparken AS (1)
Bjørneparken AS (2)
Bjørneparken AS (3)
Bjørneparken AS (4)
Bjørneparken AS (5)
Bjørneparken AS (6)
Bjørneparken AS (7)

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Asle Strand

Jeg heter Asle Ingvar Strand, og bur på Hovet i Hol kommune, pensjonist som er glad i jakt - fra rype til elg, fiske og ikke minst foto, som jeg har drevet med i 40 år. Har skrevet og fotografert for DD siden 2008

Les også