De Danseglade


Gol dag 1 foto TG (2)

Vårdansen på Gol er i gang

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Gol Camping er arena for Vårdansen. Godt inspirert av Gullskoennominasjonen, fikk arrangementet en knallstart onsdag 28. mai. Heile campingplassen var fullbooka og det var ikke lett når den eine etter den andre kom og ville ha overnatting.
Men heldigvis blei det andre overnattingsmuligheter;
og inngangsbillett til festivalteltet var ingen problem så kvelden og resten av uka blei reddet! Solen skinner fra blå himmel og det er uten tvil en drømmefestival som er i gang!

Vestnorge starta ut kvelden og Anne Nørdsti Band avslutta. Dette er to meget dyktige band, med utrulig gode vokalister- og god dansemusikk, så det var slett ikke overraskende at dansegulvet var fullt heile kvelden og stemninga på topp.

I år var det rekordmange på første kvelden, og til alle der ute som leser dette og har noen dager fri:
Ta turen til Gol Camping, her garanteres topp dansemusikk og hæla i taket resten av uka!

Vårdansen på Gol bør alle ha med seg, en uforglemmelig opplevelse!

Gol dag 1 foto TG (1)
Gol dag 1 foto TG (2)
Gol dag 1 foto TG (3)
Gol dag 1 foto TG (4)
Gol dag 1 foto TG (5)
Gol dag 1 foto TG (6)

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Torill Græsdal

Eg kjem frå fagre Sunnmøre, men bor no i Romsdalen. Eg likar å danse variert, og er også opptatt av tekstane i sangane ein dansar til. Likar å ta turar, sjå nye stadar. Familie og venar betyr mykje.

Les også