De Danseglade


Albir (3)

Sykdom ga dårlig start i Albir

På forsiden akkurat nå

Starten på 50 års-Jubileumsturen til Spania for Ole Ivars ble ikke helt som planlagt for Ole Ivars. Trommeslageren Arild Engh ble dårlig allerede ved ankomst, og under lydprøvene i Torrevieja på
mandagen så ble William Kristoffersen uvel og dårlig og måtte sendes til sykehus.
Men kvelden ble reddet av at Morten Nyhus spilte trommer og de rutinerte gullgutta i Ole Ivars gjorde alt de kunne for å spille variert flott dansemusikk for all fansen. Og de gjorde som vanlig en knallbra jobb.

Her måtte sikkert vært 400 fans av bandet, noen bur fast her nede, andre store deler av vinteren
og andre kom nedover kun for denne jubileumsuka.
Nå håper vi at Arild og William blir så friske at de får spille til jubileumsgallaen på Benidorm Palace onsdag 5. november.

Solgruppen som feirer i år 20 år, noe som også skal feires denne uka. De har hovedkontor i Trondheim, i tillegg til kontor her i Albir. Anita Elisabeth Bekken er sjefen, og kan love gid middag med noe attåt både i Torrevieja og Albir under jubileumsfestene.

Albir (1)
Albir2 (6)
Albir2 (5)
Albir2 (4)
Albir2 (3)
Albir2 (2)
Albir (5)
Albir (4)
Albir (3)
Albir (2)

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Torill Græsdal

Eg kjem frå fagre Sunnmøre, men bor no i Romsdalen. Eg likar å danse variert, og er også opptatt av tekstane i sangane ein dansar til. Likar å ta turar, sjå nye stadar. Familie og venar betyr mykje.

Les også