De Danseglade


Gullskoen 2013 AKE WEB

Stemmer du på dine Gullskoenkandidater?

På forsiden akkurat nå

Som de fleste har fått med seg er v inå i full gang med årets Gullskoen. Det er kandidater klare i kategoriene årets arrangør og årets danseband. I de tre øvrige kategoriene årets musiker, årets danselåt og årets tekstforfatter kan du komme med forslag.

I april ser vi på helheten og de fire mest foreslåtte i de tre sistnevnte kategoriene, samt de fire av de med flest stemmer i de to første, ender opp som årets nominerte og offentliggjøres i De Danseglades aprilnummer.

Nytt i år er at Gulskoen og alt det redaksjonelle, presenteres på Gullskoens egne sider, og ikke her på De Danseglades nettsider som vi har gjort det tidligere. Dette for enklere å finne frem. Så – det er egentlig da opp til deg som leser. Det er du som bestemmer og nå kan gjøre den store forskjellen – for din favorittmusiker, ditt favorittband, den beste teksten, låta og arrangøren. Finn frem din telefon, få med dine venner, og stem!

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også