De Danseglade


Playboys (1)

Sosiale Playboys

På forsiden akkurat nå

Som en del andre band i folkelige kategorier, er sosiale nettverk en viktig måte å nå ut til lyttere og fans. Det Flekkefjordbaserte bandet Playboys er inntet unntak. Gutta har holdt sammen i 10 år og har etterhvert blitt flinkje til å bruke Facebook, Youtube og Twitter. Playboys har som mange andre band sett effekten av sosiale medier, og hvordan disse kan brukes for å nå ut.

– Vi har i tillegg til å få låtene ut på Spotify laget oss en egen Facebook side der vi jevnlig legger ut nyheter, spilledatoer og bilder fra våre konserter. Vi oppfordrer også våre fans til å komme med innspill og kommentarer, både til låtvalg og annet bandrelatert, sier Egil.
– Vi syns det er veldig artig å holde på med musikk, og stortrives med å reise rundt å spille for festglade mennesker. Med vårt nye album og nye markedsføringskanaler håper vi å nå enda lengre ut over Sørlandets grenser med vår musikk. (Foto: Arne Thomsen)

Playboys består av:
Vokal: Kjell- Are Heiland
Gitar: Henning Sirnes
Gitar: Espen Andersen
Bass: Terje Hamar
Trommer: Egil Bjørgås

Les resten av saken om lekeguttene, i De Danseglades februarnummer

Laila Røynestad

Jeg heter Laila, og har skrevet for De Danseglade siden 2003. Det passer meg fint, siden jeg både er glad i å skrive, og glad i danseband og dansekultur. Ellers bor jeg i Flekkefjord, har vært aktiv i det lokale idrettslaget i en årrekke, og jobber som eventkoordinator på Maritim Fjordhotell.

Les også