De Danseglade


Rune Rudberg

Rune Rudberg mentor i Stjernekamp

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Mange følger gjengen av artister som hver lørdag konkurrerer om å bli Norges ultimate entertainer. Hver uke faller en fra, og artistene må prøve seg innen svært forskjellige genre. Her gjelder alt fra hip hop til opera. I morgen er det duket for blant annet danseband. I tillegg til å være mentor for de gjenværende artistene, er Rune for anledningen også gjestedommer, som spesialist innen danseband.

Rune, som har en lang karriere bak seg innen nettopp denne genren sier til Dagbladet.no at han synes det er spesielt å støtte artister som Jørn Hoel i denne prosessen
– Det gikk bra. Jørn er en kjempekar, og jeg hadde et og annet å fortelle ham. Alle tre artistene trodde at dansebandmusikk skulle være så enkelt, men ble overrasket av at det er mye som skal stemme her også.

Rune Rudberg, som tidligere i år utmerket seg ved å vinne Gullskoen Årets danseband, takler sikkert denne oppgaven godt. I tillegg er det spesielt at artisten Nora Foss Al-Jabrim skal synge Runes siganturlåt «Ut mot havet».
– Jeg fikk hakeslepp og ble lang i maska og målløs da jeg møtte Nora. Hun hadde valgt «Ut mot havet», min største hit noensinne, sier Rudberg til Dagbladet.

Vi ønsker mentor og artister lykke til.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også