De Danseglade


PK_OAS_Thailand (10)

Reisebrev fra Thailand

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

I februar fikk 800 betalende nordmenn i Jomtien området, rett utenfor Pattaya i Thailand «storfint» besøk og gleden av å danse til musikken til to av Odd Arne Sørensen og PK Støbakk. Gadguttene slo sine pjalter sammen og takket ja til forespørselen som kom fra en av de største utbyggerne i området, om de kunne tenke seg å slå seg sammen for å markedsføre de nye utbyggingene som stedet representerer.

Arrangøren New-Nordic Resort og gutta selv ble gledelig overrasket over tilstrømmingen under de fire showene, og de er allerede booket inn påny i desember i år.
Stemningen blant publikum var også høy når gutta bød på perler som «Mitt Barndomsparadis», og «Når Lysene Tennes Der Hjemme» fra Odd Arne sitt trekkspill, og når PK spilte opp med «Slik Ho Er», «Livet Lar Skjebna Få Rå».

Det var godt med besøk fra folk i nærområdet, men like mye fra Bangkokområdet og helt fra andre siden av «fjorden», også fra Hua Hin-siden, en kjøretur på 4-5 timer, via Bangkok.

– Mens vi var der, var det også uroligheter inne i selve Bangkok, men dette merket ikke vi noe til, forteller PK til DD.

De fire kveldene gutta underholdt publikum, holdt de seg naturligvis i området. Men de tok også en tur sør i Thailand og besøkte de fantastsike Phi Phi Island som kanskje den mest kjente. Turen gikk med fly fra Bangkok, direkte til Phi Phi Island.
– Vi brukte fire dager på avstikkeren og bodde i byen Famala og dagene gikk med til bading og snorkling. Det var bare helt fantastisk, forteller PK videre.

For både PK & Odd Arne ble turen en uforglemmelig opplevelse. Et fantastisk land å være i og reise i forteller de. Sannsynligvis blir det tur igjen allerede i år, og Odd Arne lurer fælt på hvordan den Thailandske nissen ser ut, mens PK er mest opptatt av om om pinnekjøttet er på plass.
Uansett kom den nye badekrokodillen til Odd Arne til sin rett. Den ligger også og venter til han kommer tilbake, mens PK på sin side vil ha med brunost og ny luftmadrass.

PK_OAS_Thailand (6)
PK_OAS_Thailand (9)
PK_OAS_Thailand (5)
PK_OAS_Thailand (4)
PK_OAS_Thailand (3)
PK_OAS_Thailand (2)
PK_OAS_Thailand (1)
PK_OAS_Thailand (16)
PK_OAS_Thailand (15)
PK_OAS_Thailand (14)
PK_OAS_Thailand (13)
PK_OAS_Thailand (12)
PK_OAS_Thailand (11)
PK_OAS_Thailand (8)
PK_OAS_Thailand (7)

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også