De Danseglade


Rune Rudberg WEB 2014 (4)

Politimann og kirketjener

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Nå har vi en politimann og en kirketjener i bandet så nå må dem vel kunne holde orden på meg, sier Rune og alle bryter ut i latter.  – Da mangler vi bare en fra skattevesenet også, sier trommeslager Ketil Fog, og latteren ljomer i fjellene.

Nettopp dette samholdet med gutta i bandet er noe som er svært viktig for Rune.
– Jeg og Tor, bassisten vår har vært venner i mange år og spilt sammen tidligere, så han og resten av gutta har vært en stor støtte for meg.

Musikk er det jeg elsker å holde på med, og skulle jeg få karrieren til å funke måtte det skje en livsstilsendring. Jeg har en flott familie og mange gode venner som har hjulpet meg å fokusere på det som er viktig i livet. De siste to årene har personlig og karrieremessig vært veldig gode, og jeg er stolt over hva jeg og bandet har fått til.

Rune Rudberg Band består av:
Rune Rudberg – vokal
Egil Brattås – gitar
Tor Brasetvik – bass
Ketil Fog – trommer
Bjørn Teig – tangenter

Les mer i september utgaven av De Danseglade

Laila Røynestad

Jeg heter Laila, og har skrevet for De Danseglade siden 2003. Det passer meg fint, siden jeg både er glad i å skrive, og glad i danseband og dansekultur. Ellers bor jeg i Flekkefjord, har vært aktiv i det lokale idrettslaget i en årrekke, og jobber som eventkoordinator på Maritim Fjordhotell.

Les også