De Danseglade


Playboys (1)

Playboys - Få det heim

På forsiden akkurat nå

Playboys er et country/dansemusikk inspirert rockeband fra Flekkefjord, bestående av erfarne musikere. Bandet har gitt ut 4 album, og feiret i fjor 10 års jubileum.

Playboys er for tiden aktuelle med sitt fjerde album som har fått tittelen «Få det heim». Albumet inneholder 12 spor, hvor bandet synger på dialekt.
– Det at vi lager all sangene våre selv, og synger på dialekt gir oss et særpreg som jeg tror er veldig spennende, sier bandleder Egil Bjørgås til DD. Musikken vi spiller kan kalles dansbar rock, og passer for folk i alle aldre.

– Det nye albumet har i likhet med de tre første nå kommet på Spotify, og det har vi fått merke på interessen fra publikum. De 10 mest populære låtene er spilt hele 30 000 ganger på den lille stunden de har ligget ute, noe som vi selvsagt er veldig stolte av. Ekstra artig er det også å se alle som nå kan tekster og synger med når vi er ute på spillejobb.
Godt kameratskap og gode samarbeidspartnere
Playboys startet som så mange andre band med gode venner som ønsket å skape musikk i lag. Gutta i bandet har hengt sammen siden ungdomstiden og har vært aktive i nærmere 25 år på musikkfronten. (Foto: Arne Thomsen)
Playboys består av:
Vokal: Kjell- Are Heiland
Gitar: Henning Sirnes
Gitar: Espen Andersen
Bass: Terje Hamar
Trommer: Egil Bjørgås

Les resten av saken om lekeguttene, i De Danseglades februarnummer

Laila Røynestad

Jeg heter Laila, og har skrevet for De Danseglade siden 2003. Det passer meg fint, siden jeg både er glad i å skrive, og glad i danseband og dansekultur. Ellers bor jeg i Flekkefjord, har vært aktiv i det lokale idrettslaget i en årrekke, og jobber som eventkoordinator på Maritim Fjordhotell.

Les også