De Danseglade


Blackjack-1

Plateaktuelle Black Jack

På forsiden akkurat nå

I snart 25 år har svenske Black Jack reist rundt i Sverige (og Norge). Bandet hadde sitt store gjennombrudd i tilknytning til filmen med samme navn, med låta «Inget stoppar oss nu».

Den nye platen «Nakna på balkongen» har et modernisert musikalsk uttrykk, samtidig som bandet tar vare på sin identitet.

– Vi ville gå tilbake til vårt gamle «sound» men samtidig låte som 2014, forteller vokalisten Tony Ljungström, som også har navnet sitt på to av låtene på plata.

På plata fiBlackJack cover Naknannes også et par andre nyskrevne låter, samt at publikum har kunnet ønske seg covers som også pryder utgivelsen.

Black Jack er stolte over nyplata, og er ivrige etter å reise rundt for å krydre det allerede rike reportoaret med ny musikk.

– 2014 har hittil vært et fantastisk år for oss, og vi ser allerede på neste års spilleplan at 2015 ikke blir noe dårligere. Det er fantastisk flott.

Og på spørsmålet hvem det er som er nakne på balkongen, svarer Tony skrattende; – Det kan du bare gjette….

 

 

Black Jack består av:

Tony Ljungstråom – vokal
Peder Matz – Keyboard og trekkspill
Ove Olsson – gitar og vokal
Mikael Östlin – trommer
Morgan Östlin – Saksofon

Her er låta som ga bandet gjennombruddet

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også