De Danseglade


Ole Ivars 2013 WEB

Ole Ivarsjubileet på flere arenaer

På forsiden akkurat nå

Femtiårsjubilantene feires og markeres på flere steder. I april er det Ole Ivars i regi av Nationaltateret på Torshov. 4. april er det urpremiere på «En får være som en er – en Ole Ivars musikal», med Nationaltheatrets Torshovgruppe. Her skal skuespillerne Henriette Steenstrup, Christian Skolmen, Lena Kristin Ellingsen og musiker Simon Revholt formidle karenes genuine musikkglede helt fram til midten av juni. De første forestillingene på lista er allerede helt utsolgt.

26 april skal Ole Ivars sjøl sørge for underholdningen på en større Jubileumskonsert i Oslo konserthus, mens det jobbes med å få til den helt store jubileumsfesten på hjemmebane i Vikingskipet i Hamar til høsten.

– Vi feiret både 30- og 40-årsjubileet vårt i Vikingskipet, så da er det naturlig å ta turen dit når vi nå runder 50 også, mener William. Ellers er både spilling i Sverige i februar, dansefestivaler og en ny tur til Spania i november blant oppdragene som venter.

Saken fortsetter under video – en av de virkelig store hittene.

Ole Ivars kommer ikke med noen ny studioplate i 2014. Men plateslipp blir det likevel.
– Vi har tenkt å gi ut en live-CD med en tilhørende live-DVD i år, og det gjør vi for aller første gang. Trolig blir opptakene gjort under Dansefestivalen i Sel. Det er der vi kommer nærmest det å være rockestjerner, med 2000-3000 publikummere syngende og jublende rett foran scenen, smiler William Kristoffersen.

Les hele saken i De Danseglades februarnummer

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også