De Danseglade


Anne WEB 2014 nye (7)

Ny duett, men ikke med Olle

På forsiden akkurat nå

Anne Nørdsti har hatt flere duetter på samvittigheten de siste årene. Et fast innslag der Anne og Lasse Stefanz ferdes, på samme tid, er det gjerne en duett og en sceneopptreden sammen med Olle Jönsson. Duoen hadde også en kjempehit med «Innan livet forsvinner».

En stor hit hadde også Anne sammen med Steinar Engelbrektson med låta «Ikkje gje opp håpet». Vi spør derfor om vi får høre duetter denne gangen;

– Ja, men det blir ikke Olle og meg, men med Lars Blokkhus fra Plumbo. Vi synger en av de to låtene han leverer til plata, sammen. En up tempolåt – litt i Shania Twain stil.

 

Vi merker under praten at Anne er stolt av plata, og vil prate mye om den, og på spørsmål om dette er den beste plata hun har laget så langt svarer hun ikke overaskende; Ja – helt klart!

– Jeg er alltid fornøyd med siste plata – synes som regel det er den beste jeg har laga. Men det er veldig vanskelig å vite hvordan folket tar imot det en gjør. Som artist modnes man med åra. I tillegg til at jeg er veldig glad for å ha fått utfolde meg mer vokalt på plata, er jeg også veldig glad for at vi har laga ei plate som er så variert. Hver av platene mine har også blitt produsert av ulike produsenter, noe som også gir en utvikling, eller gir meg en ny utfordring om du vil. Det liker jeg godt. Man skal også fornye seg litt sjøl, og plata skal skille seg litt fra den forrige. Samtidig synes jeg det er en vanskelig vurdering å gjøre, det blir en balansegang. Blir folket fornøyd? Men klart altså – det er ikke slik at folk ikke vil kjenne seg att – ler Anne. Men noen blir kanskje litt overraska.

 

Som bidragsytere på plata har Anne fått ny inspirasjon gjennom produsent Ole Evenrud, som også er låtskriver på plata, sammen med navn som Hanne Sørvaag, Lars Erik Blokkhus (Plumbo) Trond Erik Grundt, Thomas Berglund med flere, og Anne har selv også bidratt med materiale til plata, både  en countryballade, og en låt til sønnen Kristian kalt «Velkommen til livet».

 

Foto: Asle Strand

Les mer om Annes nye liv i De Danseglades september utgave. Der kan du også se hele teksten til låta «Velkommen til livet» som Anne skrev til sønnen Kristian.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også