De Danseglade


Rune Rudberg WEB 2014 (6)

Media har ikke alltid rett

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Mye har vært sagt og skrevet om Rune Rudberg opp gjennom årene, men Rune selv har aldri vurdert å gi opp, til tross for media trøkket. Han utstråler en sterk personlighet som har tatt et oppgjør med seg selv.

– Det er jo ofte slik at ting aldri er så ille som media fremstiller det, selv om det så klart har vært noen episoder jeg gjerne skulle vært foruten.

Jeg kom vel til et punkt i livet der man skjønner at noe må gjøres. Musikk er det jeg elsker å holde på med, og skulle jeg få karrieren til å funke måtte det skje en livsstilsendring. Jeg har en flott familie og mange gode venner som har hjulpet meg å fokusere på det som er viktig i livet. De siste to årene har personlig og karrieremessig vært veldig gode, og jeg er stolt over hva jeg og bandet har fått til.

Rune Rudberg Band består av:
Rune Rudberg – vokal
Egil Brattås – gitar
Tor Brasetvik – bass
Ketil Fog – trommer
Bjørn Teig – tangenter

Les mer i september utgaven av De Danseglade

Laila Røynestad

Jeg heter Laila, og har skrevet for De Danseglade siden 2003. Det passer meg fint, siden jeg både er glad i å skrive, og glad i danseband og dansekultur. Ellers bor jeg i Flekkefjord, har vært aktiv i det lokale idrettslaget i en årrekke, og jobber som eventkoordinator på Maritim Fjordhotell.

Les også