De Danseglade


Melkefabrikken (8)

Med Rainbow på Melkefabrikken ved Sarpsborg

På forsiden akkurat nå

Fredag den 24 oktober var det danseaften på Melkefabrikken med Rainbow. Anmelder ankom kl.22.15 og da var det allerede mange tilstede. Rainbow entret scenen kl.23.00 og spilte 3.økter frem til kl.02.00.

Dansegolvet var flittig i bruk foran scenen som nå er flyttet innerst i rommet der det var sitteplasser før i det minste lokalet slik at dansegolvet er blitt større og bedre plass til der hvor man spiller dart. Det var ca.150 gjester denne kvelden.

Publikum koste seg på dansegolvet foran scenen og ved den store flotte baren og ved bordene til topp underholdning fra Rainbow med mange gode låter som gutta fremførte, og dansefolket og fansen skuffet ikke Rainbow denne kvelden tross det dårlige været som var. Lyden var meget bra så en stor takk til arrangør og Rainbow for en fin dansekveld denne fredagskvelden.

Melkefabrikken (1)
Melkefabrikken (2)
Melkefabrikken (3)
Melkefabrikken (4)
Melkefabrikken (5)
Melkefabrikken (6)
Melkefabrikken (7)
Melkefabrikken (8)
Melkefabrikken (9)
Melkefabrikken (10)
Melkefabrikken (11)
Melkefabrikken (12)
Melkefabrikken (13)
Melkefabrikken (14)
Melkefabrikken (15)
Melkefabrikken (16)
Melkefabrikken (17)
Melkefabrikken (18)
Melkefabrikken (19)
Melkefabrikken (20)
Melkefabrikken (21)
Melkefabrikken (22)
Melkefabrikken (23)
Melkefabrikken (25)
Melkefabrikken (26)
Melkefabrikken (28)

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Arnfinn Borge

Arnfinn Borge skrev for De Danseglade siden 2011 og frem til mars 2018. Han døde 18. mai, et stort tap for familien og de nærmeste, alle i bransjen generelt, og for De danseglade spesielt. Han elsket foto, danseband og dansbar musikk, og likte å danse. Arnfinns saker på dd.no lever videre, så gjør minnene. Takk for alt - hilsen redaksjonen i DD

Les også