De Danseglade


SONY DSC

Med Kindbergs på dans i Horten

På forsiden akkurat nå

Ronny Trulsen er drivkraften bak Parkfestivalen og Komma, som avholder konserter gjennom sommeren i Horten. Men det er ikke alt han gjør. Han har også dansekvelder utover året på Best Western Hotell Horten. Her er det flere kjente band som har stått på scenen, og flere blir det i månedene som kommer.

Lokalene på hotellet er koselige, og salen hvor arrangementet foregår har en god og lun atmosfære. Det er satt frem border, med lys, og utformet slik at alle kan se scenen. Og ønsker man seg en samtale i stillere omgivelser, kan man sette seg på utsiden av salen, i sofaene der.

Lørdag 25.10.2014 var det Kindbergs som stod på plakaten. Dette er et band som er godt likt og mye besøkt av dansere. Men hva skjedde med danserne denne kvelden? Et 50-talls mennesker dukket opp, og hadde en kveld fylt av dans, musikk og latter, men det var plass til mange fler. Ja, det var varmt i lokalet, men gulvet hadde god glid, betjeningen var imøtekommende og arrangør gjorde det han kunne for at alle skulle trives. Og trivdes gjorde de. Ikke en klage ble overhørt i de timene Kindbergs stod på scenen fra 21-01.

Horten ligger et steinkast unna Drammen (i hvert fall for oss dansere som pleier å kjøre i timesvis for å danse), parkeringsforholdene er bra, med en gratis parkering på andre siden av hotellet, og inngangsprisen er ikke mer enn hva de fleste tar. Neste dansefest er 13. desember, kommer du?

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Nina Fosterud

Jeg heter Nina, og bor i Asker. Jeg og har skrevet for De Danseglade siden 2014, og trives med min nye jobb, siden jeg elsker å skrive. Jeg er glad i dans og musikk, spesielt swing, men også linedance, salsa og WCS. Jeg er også veldig glad i dyr, og tar gjerne en tur på hesteryggen.

Les også