De Danseglade


Anne WEB 2014 nye (1)

Mammaliv

På forsiden akkurat nå

Livet har forandra seg vesentlig de siste to åra for Anne Nørdsti, etter at hun ble mamma til Kristian. Men selv med endringene er artisten og dansebanddronninga sterkt til stede. Hun er til stede på scenen, og under vår prat om danseband, mammarolle, bransjens fremtid og mye mer.

Det er tre år siden sist at Anne Nørdsti var ute med ny plate, og ti år siden hun debuterte med «Bygdeliv». Nå er hun igjen plateaktuell, denne gangen med albumet «Danser i Måneskinn».

Vi spør om stilen er endret – et naturlig sted å åpne, da vi ser ny logo i en litt mer røff countrystil;

– Ja det blir ei litt annerledes plate, jeg blander flere sjangere, vi går også litt mer tydelig mot country enn tidligere, svarer Anne fornøyd.

Som bidragsytere på plata har Anne fått ny inspirasjon gjennom produsent Ole Evenrud, som også er låtskriver på plata, sammen med navn som Hanne Sørvaag, Lars Erik Blokkhus (Plumbo) Trond Erik Grundt, Thomas Berglund med flere.

– Det er jo så vanskelig å forholde seg til én bås, sier gardsjenta Anne. Mange blander jo sjangre. Vi har tenkt litt pop, rock, country og danseband. Vi håper å kunne treffe et enda bredere publikum, og den er nok vel så lyttervennlig som dansevennlig, sier Anne.

Foto: Arnfinn Borge 

Les mer om Annes nye liv i De Danseglades september utgave. Der kan du også se hele teksten til låta «Velkommen til livet» som Anne skrev til sønnen Kristian.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også