De Danseglade


Playboys (2)

Lekegutter med flere ben å stå på

På forsiden akkurat nå

Flekkefjordbandet Playboys, leverer festmusikk i grenselandet mellom danseband og country. Bandet er i disse dager plateaktuelle med sitt fjerde album så langt. Vi tok en prat med gutta og hvordan de har holdt ut 10 år.
– Det er det gode kameratskapet som har holdt oss sammen over så lang tid, sier Henning Sirnes som er bandets gitarist. Han i likhet med vokalist Kjell Are Heiland driver trubadur jobber utover Playboys, men begge syns at bandjobbene gir det lille ekstra.
Bandet har også inngått et samarbeid med Henning Hoel Eriksen hos Piraya Musikk som jobber med Plumbo og Rune Rudberg for å nevne noen.

– Piraya Music gir ut platene til Playboys. Vi har en litt overordnet rolle, som å gi veiledning og tips på det musikalske, samt medvirkning på promotion. Målet med Playboys er å skape et nytt norsk rockeband som folk vil høre live, på fest, i bilen og hjemme i stua. Visjonen er at de skal bli kjent og populære over hele Norge, sier Eriksen til DD.
– Vi syns det er veldig artig å få lov å jobbe sammen med Henning som har bred erfaring, og vi ser på det som et lærerikt og produktivt samarbeid, tilføyer Egil.
Vinteren 2013 gjorde også Playboys 2 jobber sammen med gutta i Plumbo. (Foto: Arne Thomsen)

Les resten av saken om lekeguttene, i De Danseglades februarnummer

Playboys består av:
Vokal: Kjell- Are Heiland
Gitar: Henning Sirnes
Gitar: Espen Andersen
Bass: Terje Hamar
Trommer: Egil Bjørgås

Laila Røynestad

Jeg heter Laila, og har skrevet for De Danseglade siden 2003. Det passer meg fint, siden jeg både er glad i å skrive, og glad i danseband og dansekultur. Ellers bor jeg i Flekkefjord, har vært aktiv i det lokale idrettslaget i en årrekke, og jobber som eventkoordinator på Maritim Fjordhotell.

Les også