De Danseglade


Kjendisdanser. Skuespiller og motivato

Jarl Goli lever av kroppen

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Jarl ble spurt tre ganger i fjor om å være med i Skal Vi Danse tre ganger før han endelig sa ja. Grunnen til dette var at han ikke mente han var klar for det, rent fysisk. Vi har tatt en prat med mannen som så mange har et forhold til.
– Jeg måtte bare endre livsstil. Etter Taxi veide jeg 129 kilo, og røyka ti om dagen. Jeg følte meg som en vrakpant, hvis jeg ikke endret min mentale innstilling. Jeg begynte å trene steintøft og fikk av meg tjue kilo, og fikk da Skal Vi Danse som en ren bonus. Nå var jeg klar, i hvert fall fysisk.
Men det var dette med prestasjonsangsten, jeg har jo en rolle. Portveien 2 legenden. Mange husker meg fra denne serien på NRK. Men det gikk i mine øyne over all forventning, og mange ting jeg gjorde og oppnådde ble for meg store seire. Terskelen er derfor passert, og jeg har hatt en god følelse av mestring. Dette håper jeg også kan gi andre en inspirasjon.

Hva gjør du noe nå for å holde formen vedlike?

– Jeg må holde løpinga vedlike, skal løpe halvmaraton neste år i Oslo. Og jeg skal fremover være flink til å passe på kroppen min. Jeg lever jo av den!

Les hele artikkelen i november nummeret av De Danseglade
Tekst: Dag Mangseth
Foto: Svein Bringsdal – TV2

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også