De Danseglade


Hanne-Mette-spellemann WEB

Hanne Mette - tenk at je vant.....

På forsiden akkurat nå

Hanne Mette Gunnarsruds siste plate, «Minner», gikk til topps i årets Spellemann, i konkurranse med jubileumsplata til Ole Ivars og Rune Rudbergs «Tro».

Hanne Mette har tidligere gitt ut plata «Vår», som også ble nominert. Vi tok en liten prat med den glade vinneren.
To nominerte av to utgitte, og så topper du det med å vinne også?

– Ja det er helt utrolig – det er stort for meg, og ikke venta i det hele tatt. Samboeren min (Anders Lauten – trommis i bandet red anm), spurte meg på vei til utdelingen på lørdag, om jeg hadde forberedt noen takketale – sånn i tilfelle. Men det hadde jeg ikke. Hadde jo tenkt at dersom at hvis jeg vant – og den ene prosenten slo inn, måtte jeg ihvertfall takke fansen min, som jo tross alt kjøper plater og er grunnen til at jeg gir dem ut. Men det glapp i kampens hete gitt. Derfor vil jeg gjerne benytte anledningen her og nå – tuuuusen takk!

Små gutter osv – her en gladlåt fra Spellemannsvinneren

Plata «Minner» kom i november og er fortsatt relativt fersk, også for Hanne Mette.
– Den har ikke helt satt seg, og det er litt langt frem å tenke neste nå, men det er klart en Spellemann gir vind i seilan – en liten underdrivelse også kanskje. En stor motivasjonsfaktor er det det er.
– Tenk den erfarne Rune Rudberg og et band som legendariske Ole Ivars –og at je vant.
Nei – det har ikke gått helt opp for meg – jeg har ikke landa helt, for å si det slik, avslutter en lykkelig Hanne Mette til De Danseglade.

Minner også en av kandidatene som kan gi Hanne Mette nok en Gullskoen nominasjon. Les mer på Gullskoen.no

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også